Upea ja kestävä meikki tärkeisiin hetkiin

Varaa meikkaus Loimaan keskustasta

Kauneusnurkka Säihkeen palveluihin kuuluu myös ammattitaitoinen meikkaus. Kun edessä on tärkeä tapaaminen tai juhlatilaisuus, ammattilaisen tekemä meikki on varma tapa näyttää huolitellulta aamusta iltaan. Meillä on käytössämme laadukas ja kansainvälisesti palkittu meikkisarja Artdeco; nämä helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia myös jokaisen omaan meikkipussiin. Artdecolta löytyvät myös PURE MINERALS -mineraalimeikit, jotka sopivat erittäin hyvin myös herkälle iholle sillä ne eivät sisällä hajusteita, talkkia, vahoja, öljyjä eikä keinotekoisia pigmenttejä. Myymälästämme löydät laajan valikoiman meikkejä, joilla voit täydentää omaa meikkipussiasi tai voit varata ajan meikkiin, jolloin pääset tutustumaan sarjaan käytännössä.

Artdeco

Päivämeikki 50 €

Kun haluat meikin joka on kevyt ja kuulas, mutta kuitenkin näyttävä ,on päivämeikki oikea valinta. Päivämeikissä käytetään vaaleampia sävyjä kuin ilta/juhlameikissä.

Iltameikki/juhla­meikki 60 €

Juhlameikissä tuodaan esille asiakkaan parhaat puolet. Iltameikki on usein tummempi ja vahvempi kuin päivämeikki: tummat sekä kylmät sävyt toimivat paremmin iltahämärissä. Meikki toteutetaan aina asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.

Hää­meikki 75 €

Hinta sisältää 30 min suunnittelukerran, jossa suunnitellaan meikkiä alustavasti ennen juhlapäivää.

Palveluidemme hinnat

Katso täältä kootusti hintamme kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin.

Hinnastoon