Sokerointi tai vahaus − silkin­sileä iho helposti

Tehokas mutta hellä­varainen karvan­poisto Loimaalla

Haluaisitko eroon häiritsevistä ihokarvoista? Kauneusnurkka Säihkeessä karvanpoisto käy helposti, nopeasti ja siististi. Käyttämiämme karvanpoistomenetelmiä ovat joko sokerointi tai vahaus, jotka asiakkaan ihon herkkyydestä riippuen voivat olla jopa täysin kivuttomia. Pahimmillaankin karvanpoisto tuntuu iholla yleensä vain pienenä nipistyksenä, jonka tuntemukset lievittyvät nopeasti; karvanpoistoon voi siis tulla huoleti. Useiden karvanpoistokäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu, ja karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Vahaus ja sokerointi ovat molemmat iholle hellävaraisempi vaihtoehto kuin päivittäinen karvanpoisto kotona ”sheivaamalla”, ja karvat pysyvät poissa jopa useita viikkoja. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme karvanpoistomenetelmiin ja ota yhteyttä varataksesi ajan!

Sokerointi − makea tapa poistaa karvat

Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. Sokerointi on niin hellävarainen menetelmä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja; tällöin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä. Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä, vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. Sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin.

ALEXANDRIA PROFESSIONAL

Sokeroinnissa käytämme ALEXANDRIA PROFESSIONAL -tuotteita. Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Vahaus − se perinteinen karvanpoisto­menetelmä

Vahauksessa käytetään sokerin sijaan lämmintä vahaa, joka levittämisen jälkeen poistetaan iholta kuitukangasliuskan avulla. Vahaus on myös tehokas tapa poistaa ihokarvoja. Vahaus sopii menetelmänä kaikille, joskin aivan herkkä- tai kuivaihoisimmat saattavat kokea sokeroinnin miellyttävämpänä.

Ennen karvan­poistoon tuloa:

  • karvanpoiston kannalta paras karvanpituus on minimissään 3 mm
  • jos olet sheivaillut ennen vahausta/sokerointia, kasvata karvoja noin 1-3 viikkoa (karvankasvunopeudesta riippuen) jotta karvojen pituus on vähintään 3 mm
  • kuori iho 2-3 pv ennen karvanpoistoa ja kosteuta iho hyvin
  • älä käytä kosteusvoidetta tai iho-öljyä karvanpoistopäivänä

Palveluidemme hinnat

Katso täältä kootusti hintamme kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin.

Hinnastoon