Kasvo­hoito on avain kauniiseen ihoon

Tuloksekkaat kasvo­hoidot Loimaalla Kauneus­nurkka Säihkeestä

Tuntuuko ihosi kuivalta tai onko sen väri samea? Ovatko juonteet hiipineet silmäkulmiin ja kasvojen piirteet veltostuneet? Vai kärsitkö ihon rasvaisuudesta ja epäpuhtauksista? Ei hätää, sillä Kauneusnurkka Säihkeessä hoidamme kaikenlaisia iho-ongelmia turvallisesti ja tehokkaasti. Paras ja ehdottomasti miellyttävin mahdollinen tapa taltuttaa iho-ongelmat ja ylläpitää ihon luonnollista kauneutta on kosmetologin tekemä kasvohoito. Loimaan keskustassa sijaitsevassa kauneushoitolassamme pääset nauttimaan korkealaatuisista, juuri sinun ihollesi räätälöidyistä Mary Cohr -kasvohoidoista. Hoidot ovat tehokkaita, turvallisia ja tuloksellisia – varaa aika ja tule itse kokeilemaan!

Mary Cohr -kasvo­hoidot − ranskalaista huippu­laatua ihollesi

Hoitolamme kasvohoidot tehdään korkealaatuisella ranskalaisella Mary Cohr -ammattikosmetiikkasarjalla. Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolasarja, joka yhdistää tuotteissaan ja hoidoissaan sekä kasvien voiman että kauneudenhoitoalan ja tuotekehityksen viimeisimmät innovaatiot. Monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä upeat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle. Mary Cohr -kasvohoito on ihana irtiotto arjesta, ja näet tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Iho on kaunis ja hyvinvoiva eikä punoita. Mary Cohr -kasvohoitoja tehdään sekä laitteella että käsin – tutustu hoitovalikoimaan alta!

Mary Cohr

Laite­hoidot kasvoille

Mary Cohrin CatioVital-laitehoidot tarjoavat nopean, kivuttoman ja edullisen vaihtoehdon esteettiselle lääketieteelle. Laitehoidoissa hyödynnetään sekä lämpöenergian että dynaamisen ionisaation hoito-ominaisuuksia. CatioVital-laitteen tehovaikutus tuntuu ihosoluissa aivan ihon syvimmissä kerroksissa saakka. Laitehoidot sisältävät Mary Cohr -ihoanalyysin, kasvojen ja décolléten puhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, eteerisiä öljyjä sisältävän geelibuusterin, laiteosuuden (mikrovirta tai imeytys), hieronnan, naamion, tehoampullit ja hoitovoiteet. Hoidot soveltuvat sekä naisille että miehille.

Manuaa­liset kasvo­hoidot

Mary Cohrin manuaaliset kasvohoidot tekee koulutettu Mary Cohr -ihoterapeutti. Kaikki ksvohoidot sisältävät Mary Cohr -ihoanalyysin, kasvojen ja décolléten puhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, eteerisiä öljyjä sisältävän geelibuusterin, hieronnan, naamion, tehoampullit ja hoitovoiteet. Hoidot soveltuvat sekä naisille että miehille.

Jokaiseen kasvohoitoon on saatavissa hoidon yhteydessä myös syväpuhdistava lämpönaamiokäsittely hintaan 20 €. 

Palveluidemme hinnat

Katso täältä kootusti hintamme kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin.

Hinnastoon