Kasvo­hoito on avain kauniiseen ihoon

Tuloksekkaat kasvo­hoidot Loimaalla Kauneus­nurkka Säihkeestä

Tuntuuko ihosi kuivalta tai onko sen väri samea? Ovatko juonteet hiipineet silmäkulmiin ja kasvojen piirteet veltostuneet? Vai kärsitkö ihon rasvaisuudesta ja epäpuhtauksista? Ei hätää, sillä Kauneusnurkka Säihkeessä hoidamme kaikenlaisia iho-ongelmia turvallisesti ja tehokkaasti. Paras ja ehdottomasti miellyttävin mahdollinen tapa taltuttaa iho-ongelmat ja ylläpitää ihon luonnollista kauneutta on kosmetologin tekemä kasvohoito. Loimaan keskustassa sijaitsevassa kauneushoitolassamme pääset nauttimaan korkealaatuisista, juuri sinun ihollesi räätälöidyistä Mary Cohr -kasvohoidoista. Hoidot ovat tehokkaita, turvallisia ja tuloksellisia – varaa aika ja tule itse kokeilemaan!

Mary Cohr -kasvo­hoidot − ranskalaista huippu­laatua ihollesi

Hoitolamme kasvohoidot tehdään korkealaatuisella ranskalaisella Mary Cohr -ammattikosmetiikkasarjalla. Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolasarja, joka yhdistää tuotteissaan ja hoidoissaan sekä kasvien voiman että kauneudenhoitoalan ja tuotekehityksen viimeisimmät innovaatiot. Monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä upeat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle. Mary Cohr -kasvohoito on ihana irtiotto arjesta, ja näet tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Iho on kaunis ja hyvinvoiva eikä punoita. Mary Cohr -kasvohoitoja tehdään sekä laitteella että käsin – tutustu hoitovalikoimaan alta!

Mary Cohr

Laite­hoidot kasvoille

Mary Cohrin CatioVital-laitehoidot tarjoavat nopean, kivuttoman ja edullisen vaihtoehdon esteettiselle lääketieteelle. Laitehoidoissa hyödynnetään sekä lämpöenergian että dynaamisen ionisaation hoito-ominaisuuksia. CatioVital-laitteen tehovaikutus tuntuu ihosoluissa aivan ihon syvimmissä kerroksissa saakka. Laitehoidot sisältävät Mary Cohr -ihoanalyysin, kasvojen ja décolléten puhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, eteerisiä öljyjä sisältävän geelibuusterin, laiteosuuden (mikrovirta tai imeytys), hieronnan, naamion, tehoampullit ja hoitovoiteet. Hoidot soveltuvat sekä naisille että miehille.

CATIOLIFT

CATIOLIFT ”Veitsetön kasvojenkohotus” 95€

CatioLift-hoito vaikuttaa kasvolihaksia stimuloimalla syvälle ihon pinnan alle. CatioVital-laitteen avulla iholta poistetaan ensin kuona-aineita, minkä jälkeen kasvolihaksia stimuloidaan hellävaraisen sähkövirran avulla. Hoidon tuloksena kasvolihakset ovat kiinteytyneet, kasvot ovat kohonneet ja ilme on nuorekkaan eloisa.

Hoitoa suositellaan intensiivisenä 3-9 kerran sarjana. Ylläpitohoito 1 krt. kuussa. Kesto 60 min. Express-hoito 30 min. (sis. alkupuhdistuksen, laiteosuuden ja hoitovoiteet)

 

 

CATIOVITAL, ”Ihosoluja energisoiva ja kasvojen ilmettä nuorentava hoito” 95€

Nuorentavaa CatioVital -hoitoa suositellaan heille, jotka haluavat antaa kasvoilleen uutta energiaa. Hoidossa kasvatetaan ihosolujen energiatasoja sekä lämpöenergian että ionisaation avulla. Lämpönaamio kiihdyttää ihosolujen aktiivisuutta, dynaaminen ionisaatio puolestaan lisää niiden biologista aktiivisuutta. Dynaaminen ionisaatio tehdään vaihtuvanapaisen galvaanisen virran avulla. CatioVital-hoidon päättävät hieronta aromaattisilla öljyillä, kasvonaamiot sekä asiakkaalle sopivien hoitotuotteiden levitys iholle. Hoidon jälkeen kasvot ovat saaneet uutta energiaa ja muutos on huomattava: iho on selvästi nuoremman näköinen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

CatioVital-kasvohoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Valittavanasi ovat seuraavat hoito-ohjelmat, joita voidaan myös yhdistellä:

  • kosteuttava ja kirkastava
  • kiinteyttävä ja ryppyjä pehmentävä hoito
  • korjaava anti-age -hoito
  • hoito-ohjelma herkälle ja couperosaiholle
  • tasapainottava hoito-ohjelma rasvaiselle iholle
  • ravitseva hoito-ohjelma kuivalle iholle
  • liiallista pigmenttiä vaalentava hoito
  • hoito ennen ja jälkeen auringonoton

Kesto 75 min.

CatioVital  sis. mekaanisen ihon puhdistuksen: 90 min.

DOUBLE ANTI-AGE -tehohoito 140€

Ylellinen ja tehokas hoitokokonaisuus, joka sisältää CatioVital-erikoiskasvohoidon sekä CatioLift-kasvojenkohotushoidon. Suositellaan erityisesti aikuisen ihon tehohoitoon. Kesto 120 min.

CATIOCLEAN

CATIOCLEAN, ”Ihoni on puhdas ja kirkas” 39€

CatioClean tekee ihosta puhtaan ja kirkkaan patentoidun hoitomenetelmän ansiosta. Thermoclean-elektrodin tuottama lämpö yhdessä hoitogeelin kanssa syväpuhdistaa ihon ja rentouttava hieronta kaunistaa kasvot. Tehokas ihoa kirkastava, syväpuhdistava ja rentouttava express-kasvohoito. Kesto 30 min.

 

Manuaa­liset kasvo­hoidot

Mary Cohrin manuaaliset kasvohoidot tekee koulutettu Mary Cohr -ihoterapeutti. Kaikki ksvohoidot sisältävät Mary Cohr -ihoanalyysin, kasvojen ja décolléten puhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, eteerisiä öljyjä sisältävän geelibuusterin, hieronnan, naamion, tehoampullit ja hoitovoiteet. Hoidot soveltuvat sekä naisille että miehille.

Jokaiseen kasvohoitoon on saatavissa hoidon yhteydessä myös syväpuhdistava lämpönaamiokäsittely hintaan 20 €. 

BEAUTÉ AROMATIQUE

BEAUTÉ AROMATIQUE, ”Säihkyvä iho täynnä elinvoimaa” 75€

Luonnollinen spa-kasvohoito, joka rentouttaa sekä kehon että mielen. Mary Cohr -ihoterapeutti valitsee ihosi tarpeisiin sopivat eteeriset öljyt, jotka luovuttavat hoitavan energiansa syvälle ihoon ja aktivoivat sen toimintoja. Eteeristen öljyjen hyvää tekevät ominaisuudet yhdessä rentouttavan hieronnan kanssa saavat kasvot sädehtimään ja mielen virkistymään. Hoito päättyy viidestä tehokkaasta kasviuutteesta valmistettuun erikoisnaamioon, joka saa ihosi hehkumaan. Hoito-ohjelma valitaan ihon tarpeiden mukaan: kiinteyttävä/energisoiva, kosteuttava, rauhoittava, ravitseva tai tasapainottava. Kesto 60 min.

BEAUTÉ LIFTING

AGE FIRMING ”Vuosia pois iholtani” 90€

Age Firming-hoito antaa uutta ilmettä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen iholle. Tehokkaasti ja nopeasti vaikuttava hoito kiinteyttää veltostunutta ihoa, täyttää juonteita sekä nuorentaa kasvonpiirteitä. Iho on pehmeämpi ja kauniin heleä. 

EYE REPAIR

EYE REPAIR ”Kaunistaa katseen” 39€

Korjaava 3-vaiheinen silmänympäryshoito. Hoito vaikuttaa kolmeen yleisimpään silmänympärysihon ongelmaan: juonteet, turvotus ja tummat silmänaluset. Kesto 40 min.

AGE REPAIR

AGE REPAIR ”Ikääntymisen merkkejä vastaan” 80€

Hoidon tehokkaat aktiiviaineet hoitavat kaikkia ikääntymisen merkkejä: juonteet, veltostunut iho, samea ihon väri ja pigmenttimuutokset. Dermabrasion kuorinta tasoittaa ihon pintaa ja aktivoi uusien solujen syntyä, anti-age seerumi yhdistettynä puhtaaseen C-vitamiiniin kirkastaa ihon ja aktivoi uusien solujen syntyä, kiinteyttävä kasvohieronta elvyttää ja kiinteyttää ihoa ja kudoksia. Ainutlaatuinen Éclat Jeunesse -naamio palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Kesto 50 min.

KLASSINEN KASVOHOITO 70 € n. 75 min

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. 

Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, höyrytyksen, ihon kuorinnan, epäpuhtauksien poiston ultraäänellä tai mekaanisesti, kasvojen ja dekolteen hieronnan, naamion sekä hoitotuotteet iholle hoidon päätteeksi. 
 

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 60 € 60 min

Hellävarainen ihonpuhdistus, joka sopii herkimmällekin ihotyypille. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta.

Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, tarvittaessa ihon höyrytyksen, puhdistuksen ja kuorinnan ultraäänellä, tuotteiden imeyttämisen ultraäänellä sekä naamion ja hoitotuotteet iholle hoidon  päätteeksi. 

DERMO PEELING -hoidot

DERMO PEELING -hoidot uudistavat ihoa: "ne poistavat ikääntymisen merkkejä, kirkastavat ihon sävyä, vaalentavat pigmentaatioita ja antavat iholle hehkua." 

Hoidoista on kaksi vaihtoehtoa: erityisesti herkälle iholle tarkoitettu DERMABRASION-kuorintahoito sekä kaikille ihotyypeille soveltuva DERMA PH -happohoito. Hoito valitaan asiakkaan ihotyypin ja toiveiden mukaan. Syvävaikutteista DERMA PH -happohoitoa suositellaan erityisesti pigmentaatioläiskien poistamiseen sekä ihon syväpuhdistamiseen. 

DERMO PEELING DERMABRASION 75 € 60 min

Luonnolliset selluuloosahiukkaset poistavat kuolleita ihosoluja, ja mekaaninen kuorintavaikutus aktivoi uusien solujen muodostumista. Kasvohieronta voiteella aktivoi ihosolujen toimintaa ja uudistaa ihoa sekä palauttaa ihon pH-arvon. Lopuksi naamio, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa sekä hoitotuotteet.

DERMO PEELING PH 90 € 60 min 

Fytiinihappo (riisinjyvistä) ja Biolactone (polyhydroksihappo eli PHA) aktivoivat kuorintavaikutusta syvältä ihon sisältä ja vaikuttavat pigmenttiläiskiin. Kasvojen hieronta voiteella palauttaa ihon pH-arvon, aktivoi samalla ihon toimintoja ja uudistaa ihoa. Lopuksi naamio, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa sekä hoitotuotteet. 

Hoidon voi ottaa yksittäin tai ihotyypin mukaan sarjahoitona 1 x viikossa 3 viikon ajan.

Kynsien hoito

Palveluidemme hinnat

Katso täältä kootusti hintamme kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin.