Trendikäs parturi-kampaamo Loimaan keskustassa

Hiusten leikkaus, värjäys ja kampaukset toiveidesi mukaan

Kauneusnurkka Säihke on hoitolapalveluiden ohella myös upeiden hiusten tyyssija. Toteutamme niin tyylikkäät hiustenleikkaukset, loistavat värjäykset, kauniit kampaukset kuin tarkat parturoinnitkin toiveidesi mukaisesti viihtyisissä ja valoisissa toimitiloissamme. Kun kaipaat piristystä nykyiseen hiustyyliisi tai kokonaan uutta ilmettä, ota yhteyttä ja varaa aika meille! Olemme koko perheen parturi-kampaamo Loimaan keskustassa.

Hiusten leikkaus ja parturi

Hiustenleikkauspalveluihimme kuuluvat niin muotoonleikkaus, mallinmuutokset kuin latvojen tasaaminenkin. Leikkaamme myös pelkät otsahiukset sekä lasten hiukset. Parturin puolella teemme myös muotoonleikkauksia, mallinmuutoksia, niskahiusten siistimistä ja vaikkapa pystytukankin asiakkaan niin halutessa. Lisäksi teemme kevyitä partakäsittelyjä, kuten trimmausta ja muotoilua.

Hiusten värjäys

Hiusten värjäyksissä käytämme uusimpia tekniikoita sekä laadukkaita ja turvallisia hiusvärejä. Värikäsittelyimimme lukeutuvat tyvivärjäys, raidoitus, yksisävyväri tai monisävyväri, jotka kaikki toteutamme ammattitaidolla ja hyvällä silmällä. Halusitpa hiuksiisi kiiltoa, luonnollisuutta tai täydellisen muodonmuutoksen, kampaamomme tuolissa se onnistuu.

Kampaukset

Parturi-kampaamossamme teemme kaikenlaisia kampauksia aina trendikkäistä lettikampauksista juhlaviin nutturoihin ja hääkampauksiin. Meillä onnistuvat tietysti myös föönikampaukset sekä pikakampaukset.

Palveluidemme hinnat

Katso täältä kootusti hintamme kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin.

Hinnastoon