Käsi- ja jalka­hoito – hemmottelua, joka näkyy ja tuntuu

Hoidot minimani­kyyreistä ylellisiin, kokonais­valtaisiin hoitoihin

Kädet ovat käyntikorttimme. Tervehditkö ystäviäsi, kollegoitasi tai täysin uusia tuttavuuksia kauniin, hyvinhoidetuin käsin vaiko karhein kämmenin ja repsottavin kynsinauhoin? Käsien ohella myös jalkojen hoito saattaa välillä unohtua; olemme suuren osan päivästä jaloillamme, ja jalat rasittuvat ja kuormittuvat huomaamatta. Palauta käsien ja jalkojen pehmeys varaamalla Kauneusnurkka Säihkeestä ihanan hemmotteleva käsihoito tai jalkahoito! Loimaan keskustassa sijaitsevaan hoitolaamme saat varattua ajan kätevästi puhelimitse. Tule kokeilemaan yksiä rentouttavimmista hoidoistamme ­− tervetuloa!

Kynsien lakkaus

Kädet ja kynnet kauniiksi

Tarjoamme erinomaisen hoitovalikoiman käsien ja kynsien kaunistukseksi. Olitpa sitten puutarhuri tai toimistotyöntekijä, valitsemasi käsihoidon jälkeen kätesi ovat pehmeät, hyvinhoidetut ja huolitellut. Meillä voit teettää myös ihastuttavat rakennekynnet tai ottaa kynsiisi kestolakkauksen esimerkiksi ennen lomamatkaa tai arkea piristämään.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva parafiinihoito tehostaa huomattavasti tehoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin, ja hoito sopii erinomaisesti myös reumaattisille käsille. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

Hoidon aluksi kädet kuoritaan kosteuttavalla kuorinta-aineella jotta hoitavat aineosat imeytyvät mahdollisimman tehokkaasti. Tämän jälkeen kädet upotetaan kolme kertaa lämpimään parafiinikylpyyn.

Jähmettyessään parafiini muodostaa iholle kalvon, jonka päälle laitetaan muovinen suojapussi ja lämpöhansikas tehostamaan hoitovaikutusta. Parafiini saa vaikuttaa 15 minuuttia. Kun parafiini on saanut vaikuttaa, poistetaan parafiinikuori käsistä ja iholle levitetään hoitovoide. Käsistä tulee erittäin pehmeät ja mukavan tuntuiset.

25 euroa / kesto n. 30 min.

Kauniit ja huolitellut kädet huomataan. Tässä hoidossa keskitytään käsien kaunistamiseen ja ihon hoitoon. Hoitoon kuuluu kynsien ja kynsinauhojen hoito, pehmittävä kylpy, hoitotuotteiden imeytymistä parantava kuorinta, hieronta, lakkaus ja hoitotuotteet iholle. Saat myös laadukkaan O.P.I. -lakan kotiin mukaan hoidon päätteeksi.    

60 euroa / kesto n. 1h

Tämä hoito sopii sinulle kun haluat nopeasti kädet siistimmän näköisiksi. Hoitoon kuuluu kynsien muotoilu ja lakkaus sekä hoitotuotteet käsille.

20 euroa / kesto n. 30 min

Sisältää kynsien lakkauksen ja muotoilun sekä hoitavan voiteen käsille.

10 euroa / kesto n.20 min

Kestolakkauksella saat viikkoja kestävän kiiltävän lakkauksen. Geeli kovetetaan LED- tai UV-valossa; geelilakka on heti hoidon jälkeen kuiva, eikä voi siis tuhriintua normaalin lakan tavoin. Kestolakkauksella ei pidennetä kynttä, vaan se toimii kynsilakan tavoin ollen kuitenkin kestävämpi ja suojaten kynttä paremmin kuin tavallinen lakka. Kestolakkauksen voit halutessasi uusia hoitolassa tai vaihtoehtoisesti voit poistaa sen myös itse kotona asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella saamiesi ohjeiden mukaan.

Lakka pysyy kauniina 2-3 viikkoa. Kestolakkaus on mahdollista laittaa myös varpaankynsiin, jossa se pysyy kauniina vielä pidempään.

Hinta: 40 euroa

Kun haluat kynsiisi lisää pituutta tai vahvistaa omia kynsiäsi kestävämmällä vaihtoehdolla kuin kestolakkaus, ratkaisuna ovat rakennekynnet. Rakennekynnet tehdään meillä UV- valossa kovetettavalla rakennegeelillä. Kynsiin on mahdollista tehdä myös erilaisia näyttäviä koristeita.

Uudet rakennekynnet koristeilla tai ilman maksavat 70 euroa ja huolto on 50 euroa. Rakennekynnet kestävät 3-5 viikkoa. Ikäraja rakennekynsissä on K-16.

Jalka­hoito takaa pehmoiset, terveet jalat

Jalkahoito on tärkeä osa terveydenhoitoa. Jalkojen ihoon ja kynsiin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Jotta jalkasi palvelisivat sinua parhaansa mukaan, on hyvä käydä säännöllisesti jalkahoidossa. Terveydellisten pluspuolien ohella myös sandaalit on mukavampi sujauttaa hoidettuihin jalkoihin kesän tullessa!

Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito jaloillesi! Hoito aloitetaan pehmittävällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat hoidetaan kuntoon pidemmän kaavan mukaan. Hoitoon kuuluu kovettumien yms. poisto, kynsien hoito, hoitovoiteiden imeytymistä parantava kuorinta jaloille sekä säärille, pitkä hieronta, kynsien lakkaus ja hoitotuotteiden levitys jaloille. Hoidon päätteeksi saat myös laadukkaan kynsilakan kotiin mukaan.

70 euroa / n.1,5h

Kun haluat jättää hemmottelupuolen sivuun ja vain keskittyä jalkojen yleiseen hoitoon on tehojalkahoito oiva valinta. Hoitoon kuuluu pehmittävä jalkakylpy, kovettumien yms poisto, kynsien hoito sekä lopuksi hoitotuotteiden levitys jaloille.

55 euroa / n. 1h

Hoidossa jalat laitetaan ensin pehmittävään jalkakylpyyn, jonka jälkeen keskitytään kynsien hoitoon. Sopii erityisesti silloin, jos kynnet on vaikea itse leikata esimerkiksi paksuuntuneisuuden vuoksi.

30 euroa / n. 30min

Kynsien hoito

Palveluidemme hinnat

Katso täältä kootusti hintamme kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin.

Camomillen