Käsi- ja jalka­hoito – hemmottelua, joka näkyy ja tuntuu

Hoidot minimani­kyyreistä ylellisiin, kokonais­valtaisiin hoitoihin

Kädet ovat käyntikorttimme. Tervehditkö ystäviäsi, kollegoitasi tai täysin uusia tuttavuuksia kauniin, hyvinhoidetuin käsin vaiko karhein kämmenin ja repsottavin kynsinauhoin? Käsien ohella myös jalkojen hoito saattaa välillä unohtua; olemme suuren osan päivästä jaloillamme, ja jalat rasittuvat ja kuormittuvat huomaamatta. Palauta käsien ja jalkojen pehmeys varaamalla Kauneusnurkka Säihkeestä ihanan hemmotteleva käsihoito tai jalkahoito! Loimaan keskustassa sijaitsevaan hoitolaamme saat varattua ajan kätevästi puhelimitse. Tule kokeilemaan yksiä rentouttavimmista hoidoistamme ­− tervetuloa!

Kynsien lakkaus

Kädet ja kynnet kauniiksi

Tarjoamme erinomaisen hoitovalikoiman käsien ja kynsien kaunistukseksi. Olitpa sitten puutarhuri tai toimistotyöntekijä, valitsemasi käsihoidon jälkeen kätesi ovat pehmeät, hyvinhoidetut ja huolitellut. Meillä voit teettää myös ihastuttavat rakennekynnet tai ottaa kynsiisi kestolakkauksen esimerkiksi ennen lomamatkaa tai arkea piristämään.

Jalka­hoito takaa pehmoiset, terveet jalat

Jalkahoito on tärkeä osa terveydenhoitoa. Jalkojen ihoon ja kynsiin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Jotta jalkasi palvelisivat sinua parhaansa mukaan, on hyvä käydä säännöllisesti jalkahoidossa. Terveydellisten pluspuolien ohella myös sandaalit on mukavampi sujauttaa hoidettuihin jalkoihin kesän tullessa!

Palveluidemme hinnat

Katso täältä kootusti hintamme kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin.

Hinnastoon